adds code


ky eshte nje tutorial ne gjuhen shqipe se si te ndertojme nje multiuser blog me javascript... eshte nje tutorial amator,,, me siguri do gjeni plot gabime por shpresoj te ju vij ne ndihme sadopak. pervec mikrofonit qe e shoh qe shkeputet here pas here ashtu jam dhe une ne te shpjeguar keshtuqe per shpjegime me te qarta lexoni pak me shume :)
Previous Post Next Post